VERBERG

Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.

INLOGGEN

Email 
Wachtwoord 

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE HIER
Klik hier




elke week vers varkens- en kippenvlees --- volgende slachtdatum rund: 7 en 8 november

Over ons

’t Lindebos bevindt zich in het hart van het mooie Heuvelland, te Wijtschate – letterlijk tussen de velden, langs de kronkelende Hollebekestraat. Op onze kleinschalige hoeve kweken we varkens en runderen met zorg en respect voor dier en natuur. Alles wat we telen en kweken, is uitsluitend bestemd voor verkoop in onze eigen hoevewinkel.

 

 

Historiek

In 1999 besloten Marleen en Luc Lottegier-Masson hun gemengde landbouwbedrijf uit te breiden met een hoeveslagerij. Hun passie voor ambachtelijk vlees en eerlijke producten vormde de basis van wat ’t Lindebos vandaag geworden is.

 

In 2010 versterkte hun schoondochter Stefanie deeltijds de troepen. Vier jaar later, in juli 2014, namen zij en haar partner Stijn officieel het roer over. Of zoals Marleen en Luc het zelf mooi verwoorden: “Wij helpen Stefanie en Stijn, zoals zij ons vroeger hielpen.”

Vandaag zetten Stijn en Stefanie de traditie met trots verder. Ze leveren vers en kwaliteitsvol hoevevlees, zonder onnodige tussenpersonen – zo blijven de prijs en kwaliteit eerlijk en transparant.

 

Wekelijks brengen we onze varkens zelf naar het slachthuis, en om de drie weken laten we en rund slachten. Nadat we de karkassen opgehaald hebben, wordt alles in eigen atelier versneden en verwerkt. Elke vrijdag en zaterdag ligt er dus dagvers vlees in onze koeltoog. 

 

Wat op zaterdagavond niet verkocht is, gaat meteen de diepvries in. Wordt het later verkocht, dan geven we het nog steeds diepgevroren mee – nooit ontdooid. Zo blijft de kwaliteit behouden. Bovendien voegen we géén bewaarmiddelen, kleur- of geurstoffen toe aan onze producten.

OPENINGSUREN

vrijdag
8:00-19.00
zaterdag
8:00-17.00
alle andere dagen gesloten

Blijf op de hoogte van onze slachtdata



KLIK HIER